Oldal kiválasztása

Életünk során mindannyian teszünk fogadalmakat. Ki azért, hogy egészségesebben éljen, pár kilóval könnyebben, ki pedig azért, hogy az előttünk álló évben több pénzt keressen, önmaga és akár családja jólétéért. 

Változóak az indokok, még különbözőbbek pedig mi magunk, a teljesítők vagyunk. Miért is fontos ez? A válasz egyszerű: a megoldás, a cselekedeteink mind egyénre szabottak. A ritmusunk, a különböző életterületek változó erősségben nyilvánulnak meg az egyes élethelyzetekben. Van, aki élvezi a munkáját, de a párkapcsolata nem az igazi. A vírus okozta elszigeteltség pedig számtalan konfliktust és feszültségforrást rejt, amelyek gyakran pont azok között csapódik le, akiket szeretünk, akik közel állnak hozzánk. 

Talán éppen ezt fogadtad meg, hogy 2021-ben még jobban önmagad leszel. Kiegyensúlyozottan, harmonikusan éled életed, úgy, hogy az őszinte boldogsággal töltsön el. 

Tudod, mi ennek a kulcsa?

A kiindulópont általában egy gondolat. Egy fogadalom, olykor pedig célkitűzés formájában nyilvánul meg. A titok pedig maga a CSELEKVÉS. Azt gondolnánk, hogy most nekiugrunk, megváltani a világot, majd kényelmesen hátra dőlünk a kanapén, de a valóság rendszerint nem teljesen így működik. A mindennapok elsodornak, és elfelejtődik az, amit éppen frissen megfogadtunk, megmaradnak a bevált (és talán nem rossz) szokásaink. 

Kezdd kicsiben!

Minden egyes nap. Gyakorold kis lépésekben, amit megfogadtál, alakíts ki hozzá szokásokat, kis lépéseket. Olyanokat, amelyeket fenn tudsz tartani hétköznap és hétvégén egyaránt. Amiből kizökkenthetetlen vagy. 

Neked mi az a fogadalom, amit szeretnél valódivá változtatni? 

Ha még gondolkozol, vagy segítségre van szükséged, vedd igénybe díjmentes tanácsadásunkat!