Oldal kiválasztása

Miért van, hogy nagyon sok ember képtelen a céljait elérni. 

Miért tudnak egyesek nagyon sikeresek lenni és mások nem? 

Mi ennek a titka? 


Mindnyájunknak vannak álmai. Lelkünk mélyén valamennyien hinni akarjuk: különleges adottságunk van arra, hogy javítsunk a dolgokon, hogy kedvező hatással legyünk másokra, és hogy létezésünkkel jobb hellyé tegyük ezt a világot. Életünk valamely szakaszában ott él bennünk az elképzelés arról az életminőségről, amelyre vágyunk, és amit, érzésünk szerint, megérdemlünk. Mégis, sokunknál ezeket az álmokat oly nagymértékben elhomályosítja frusztráció és a mindennapi rutintevékenységek sokasága, hogy a továbbiakban még csak kísérletet sem teszünk azok megvalósítására. Túlsokan vannak, akiknek az álma szerte foszlik – és ezzel együtt az arra irányuló akaratuk is, hogy maguk alakítsák a sorsukat. Sokan elveszítik a bizonyosság érzését, ami pedig a nyertesek számára elengedhetetlen. 

 

Hogyan lehetne visszahozni és megvalósítani ezeket az álmokat, hogyan érhetnénk el, hogy szem előtt tartsuk és alkalmazzuk azt a határtalan erőt és képességet, amely ott szunnyad mindnyájunkban?

Ha elkezdek dolgozni magamon, az önismeret megmutatja azt az utat, mely egy sikeres és kiteljesedett élethez vezet. 

Mit kell tenni? Le kell ülni és átgondolni, hogy mire tanított meg a veszélyhelyzet, mi az, amit másképp csinálnál a következő időszakban, hol vannak a fejlesztendő pontjaid.

Mi a TE személyes MIÉRTED? Hol van a TE elakadásod. 

Hol vannak a TE fejlesztendő pontjaid?

3 alappillér ami mentén a fejlesztő munkát meg lehet kezdeni.

Ne feledd a Sikert a Kudarctól egyetlen dolog különbözteti meg:  az, hogy nem adod fel!

Vedd a kezedbe saját életedet és dönts ma a változásról!